Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dobrovolní hasiči se utkají na městském stadionu o pohár starosty města Tanvaldu

V rámci Tanvaldských slavností se uskuteční již 24. ročník soutěže v požárním útoku „O pohár starosty města Tanvaldu". Hasičská soutěž se již po páté bude konat na městském stadionu v Tanvaldě, je zařazená do Jablonecké ligy a uskuteční se v sobotu 7. září 2019

Hasiči Horní Tanvald připravili na druhou sobotu v září 24. ročník soutěže hasičských družstev “O pohár starosty města Tanvaldu‘‘. Soutěž se bude konat na městském stadionu Tanvald, za což patří poděkování vedení města Tanvald, vedení ZŠ Sportovní Tanvald a p. Karlu Soldátovi.

V sobotu 7. 9. 2019 bude klání hasičů zahájeno starostou města Tanvaldu p. Vladimírem Vyhnálkem a starostou pořádajícího sboru dobrovolných hasičů p. Karlem Bukvicem ml., a to v 9 hodin slavnostním nástupem všech soutěžních družstev pro kategorii žen a mužů. Součástí zahájení bude i pochod šesti vlajkonošů.

Ve 13 hod. proběhne slavností nástup pro dětské kategorie.

V průběhu celého dne budou k vidění soutěžní pokusy v požárním útoku mnoha soutěžních družstev hasičských sborů a to nejen z Libereckého kraje. Diváci se mohou těšit také na bohaté občerstvení, které bude k dispozici po celý den na ploše stadionu. Pořadatelé SDH Horní Tanvald se těší na hojnou účast.

Pro podrobnější informace, propozice a přihlášku na soutěž se může jakékoliv družstvo dobrovolných hasičů obrátit na starostu SDH Horní Tanvald, jímž je Karel Bukvic ml.

Kontaktní e-mail: k.bukvic@seznam.cz.

Sdílet