Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Po střetu nákladního vozidla s osobním na 83. kilometru dálnice D1 zemřel jeden z řidičů

Ke druhé středeční tragické nehodě došlo 19. září 2018 ráno krátce po sedmé hodině, kdy policisté na integrovaném operačním středisku přijali oznámení o dopravní nehodě, která se stala na 83. kilometru dálnice D1 ve směru jízdy na Brno.

Došlo zde ke střetu osobního vozidla Škoda Octavia a nákladního vozidla. Prvotním šetřením na místě policisté zjistili, že šestadvacetiletý řidič osobního vozidla narazil do nákladního vozidla, které jelo před ním.

Následky nehody jsou fatální – řidič v osobním vozidle utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě nehody zemřel. Ve vozidle cestoval v době nehody sám. Nikdo další zraněný nebyl. Po dobu ohledání místa nehody a šetření okolností nehody na místě byl zcela zastaven provoz na dálnici ve směru na Brno.

Kolem deváté hodiny se provoz v místě nehody podařilo plně obnovit. Za dopravní nehodou se vytvořila kolona vozidel, která se pomalu rozjížděla. Další okolnosti nehody šetří policisté z dálničního oddělení Velký Beranov.

Policisté by v této souvislosti uvítali jakékoliv svědectví řidičů, kteří viděli průběh nehody, aby se přihlásili na lince 158.

mjr. JUDr. Dana Čírtková
Policie ČR
Sdílet