Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Přípravný kurz pro získání průkazu Vůdce malého plavidla

Vážení přátelé dovolte, abychom Vás informovali, že ÚHŠ Jánské Koupele ve spolupráci s kanceláří projektů MOST připravila pro dobrovolné hasiče a jejich přátele přípravný kurz Vůdce malého plavidla. Kurz bude víkendový a jeho účastnící se během něj naučí vše potřebné ke složení zkoušky Vůdce malého plavidla.

Vážení přátelé dovolte, abychom Vás informovali, že ÚHŠ Jánské Koupele ve spolupráci s kanceláří projektů MOST připravila pro dobrovolné hasiče a jejich přátele přípravný kurz Vůdce malého plavidla. Kurz bude víkendový a jeho účastnící se během něj naučí vše potřebné ke složení zkoušky Vůdce malého plavidla. Každý účastník bude mít k dispozici PC s testy stejnými, jako jsou používány při ostrých zkouškách na SPS. Cena kurzu je díky sponzorům minimálně o 1000,– až 3000,– Kč levnější než u jiných. Obsahovou část přípravného kurzu bude tvořit teoretická příprava ke zvládnutí zkoušek pro získání oprávnění Vůdce malého plavidla oblast plavby I – Vnitrozemské vodní cesty, Oblast plavby C – Příbřežní denní plavba na moři, COLREG, plachetnice.

Sponzoring máme zajištěn zatím pro 60 účastníků. Máte-li zájem tuto nabídku využít, prostudujte si podmínky na

http://projekt-most.cz/2009/index.php?…

a neváhejte, první kurz začíná již 10. 10. 2009 a je limitován na 20 účastníků.

Členové JSDHO mohou žádat proplacení nákladů u obce.

Informace o kurzu VMP na stránky projektu MOST


1. Termín prvního kurzu: 10. 10. 2009 – 11. 10. 2009 (SO – NE)

2. Místo konání: ÚHŠ Jánské Koupele – okres Opava

3. Co s sebou?

a. Blok a propisovačka,

b. Chcete-li skládat v nejbližším možném termínu zkoušky na SPS, je nutné vzít s sebou kolky 350,–Kč pro oblast plavby 1 – tuzemské i zahraniční vnitrozemské vodní cesty nebo 450,–Kč pro oblast 2 – příbřežní denní plavba na moři, 2 ks fotografií ne starších než rok 3,5*4,5cm a potvrzení o lékařské prohlídce ne starší než 3 měsíce ode dne podání žádosti na SPS (ke stažení a vytištění níže)

4. Ubytování a stravování je v ceně kurzu.

5. V ceně kurzu je učebnice Vůdce malého plavidla obsahující Řád plavební bezpečnosti, Soubor testových otázek VMP, Vyhodnocení souboru testových otázek, Učební texty pro zkoušku VMP – P (plachetnice), testové otázky VMP – P, Mezinárodní pravidla pro zabránění srážkám na moři (Colreg), všeobecná ustanovení, Pravidla pro plavbu a manévrování, Plavba v podmínkách snížené viditelnosti a další.

Pokud jste ze vzdálených koutů ČR a potřebujete ubytování již v pátek, kontaktujte nás mailem.

Tip: Můžete se těšit na večer s grilováním a dobrým vínem.

Ilustrační foto

Info: ÚHŠ Jánské Koupele

-wap-

Sdílet