Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Školní a výcvikové zařízení ve Zbirohu hledá nové lektory – instruktory, přihlaste se do služebního poměru

S ohledem na budování a rozvoj pracoviště Školního a výcvikového zařízení ve Zbirohu a potřebný nárůst počtu lektorů – instruktorů ve služebním poměru hledáme nové kolegy, především s profesní praxí.

Cílem ŠVZ HZS ČR je předávat znalosti a zkušenosti novým kolegům, seznamovat plošně stávající kolegy s novými předpisy, technickými prostředky, technikou a trendy v řešení mimořádných událostí.

V současné době jsou dokončovány přípravné práce, které budou v následujících dvou letech završeny vybudováním nových pracovišť strojní, technické a chemické služby včetně klecového polygonu, výstavbou nové výcvikové haly včetně trenažéru pro práce ve výšce a nad volnou hloubkou. Zároveň s těmito prostory bude realizováno navýšení učební a ubytovací kapacity.

Lektor je v rámci vzdělávání nejen základním nositelem informací, ale v našem případě i základem pro vybudování moderního, dynamicky se rozvíjejícího vzdělávacího zařízení.

Uvažujete-li právě vy o změně vašeho profesního života, chcete-li se podílet na výše zmíněných činnostech a na budování a rozvoji pracoviště ve Zbirohu, pak nám zašlete vaše profesní životopisy s motivačním dopisem na josef.danicek@svzbm.izscr.cz a přihlaste se do výběrového řízení do 6. 11. 2018.

Za tým příslušníků a občanských zaměstnanců ŠVZ Zbiroh
mjr. Ing. Josef Daníček, kpt. Mgr. Jaroslav Tuček
Sdílet