Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Roční zpráva o činnosti HZS ČR v roce 2008

Přiníšíme vám roční zprávu o činnosti Hasičské záchranného sboru České republiky, ve které se dozvíte vše podstatné o represivní činnosti, tedy zásazích JPO v rámci všech mimořádných událostí a také to nejdůležitější z oblasti prevence, ochrany obyvatelstva, krizového řízení a civilní nouzové připravenosti.

Roční zpráva Hasičského záchranného sboru ČR za rok 2008 obsahuje to nejpodstatnější z činnosti sboru v tomto období. Zpráva je dosti obsáhlá, neboť kompetence a působnost naší instituce jsou značně široké a zasahují do nejrůznějších oblastí.

Zpráva tak zahrnuje nejen informace o zásazích jednotek požární ochrany u požárů, dopravních nehod, živelních pohrom a jiných mimořádných událost a vzájemné spolupráci v rámci integrovaného záchranného systému, ale shrnuje rovněž to nejdůležitější z oblasti požární prevence, ochrany obyvatelstva, krizového řízení a civilní nouzové připravenosti.
Široké pole působnosti sboru pak odráží i tato výroční zpráva. Podrobnější údaje např. o zásahové činnosti jednotek požární ochrany mohou zájemci nalézt také ve statistické ročence Hasičského záchranného sboru ČR. Věřím, že Vám výroční zpráva Hasičského záchranného sboru ČR poskytne cenné informace.
Info: generální ředitel Hasičského záchranného sboru ČR genmjr. Ing.Miroslav Štěpán


Roční zpráva ke stažení v příloze tohoto článku.

-wap-


Sdílet
Přiložené soubory
Roční zpráva HZS ČR 2008 zobrazit online PDF 2 MB