Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V centru Bedřichova v Jizerských horách proběhne v prosinci roku 2018 Ohnivý Bedřichovský Bastard

Poslední letošní Bedřichovský Bastard se blíží! Čtvrtý závod ze série překážkových běhů nese podtitul Ohnivý a koná se v sobotu 15. prosince 2018.

Start je jako vždy v centru Bedřichova v Jizerských horách, ale trať bude tentokrát zcela nová a přizpůsobena zimnímu období. Závodníci se i nadále budou muset poprat trasou vedoucí po okolních kopcích, ale v délce pouze mezi 6 až 7 kilometry.

Stále je ale bude čekat 17 až 19 umělých i přírodních překážek. Pokud je nepřekonají, bude je v cíli čekat pořádný zimní trest.

V cíli všechny účastníky čeká odměna v podobě pořádné medaile, funkčního trika a drobných dárků. A samozřejmě skvělého pocitu ze zvládnutí nejdrsnějšího běžeckého závodu Jizerských hor! Nebude chybět ani možnost se ohřát, najíst či v suchu převléknout.

Pokud rádi běháte, plazíte se, překonáváte překážky i sami sebe, je pro vás účast na Bedřichovském Bastardovi snad téměř povinností!

Registrujte se na webu závodu www.bedrichovskybastard.cz.

A pro členy IZS jsme připravili slevu 10 % na startovném. Stačí při registraci zaškrtnout, že by se vás toto mělo týkat a počkat na potvrzení zvýhodněné ceny.

Sdílet