Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič byl zraněn při střetu přívěsu nákladního vozidla s osobním vozem v Albrechticích

Dne 14. listopadu 2018 dopoledne došlo v Albrechticích v Jizerských horách ke střetu přívěsu nákladního vozidla s osobním vozem.

Krátce po deváté hodině se stala dopravní nehoda na silnici třetí třídy v katastru Albrechtic v Jizerských horách. Řidič s nákladním vozidlem a přívěsem jel ve směru od Albrechtic do Tanvaldu, kde nepřizpůsobil rychlost jízdy povaze a stavu mokré vozovky.

Během této jízdy zaregistroval vpravo stojící vozidla a začal intenzivně brzdit. Následkem tohoto se přívěs dostal do smyku a vyjel do protisměru, kde narazil do protijedoucího vozidla VW Caddy. Po tomto střetu s přívěsem byl osobní vůz odhozen mimo vozovku na příjezdovou cestu k přilehlému domu.

Nákladní vozidlo po střetu vyjelo vpravo, kde narazilo do travnatého břehu. Při této dopravní nehodě byl zraněn řidič osobního vozidla, kdy charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření.

Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Předběžná výše způsobené škody činí částku 212.000,– Kč.

Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou

nprap. Dagmar Sochorová
Policie ČR
Sdílet