Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Manželé ve wartburgu narazili na silnici u Prahy do mostní konstrukce, řidič zahynul

Starší manželé ve voze wartburg německé výroby narazili v sobotu dopoledne u Prahy na 3,5. kilometru silnice R10 ve směru na Mladou Boleslav po kolizi s kamionem do mostní konstrukce a zůstali v autě zaklíněni. Jak sdělila Mediafaxu mluvčí pražské policie Eva Miklíková, muž zaplatil nehodu životem. ILUSTRAČNÍ FOTO

Starší manželé ve voze wartburg německé výroby narazili v sobotu dopoledne u Prahy na 3,5. kilometru silnice R10 ve směru na Mladou Boleslav po kolizi s kamionem do mostní konstrukce a zůstali v autě zaklíněni. Jak sdělila mluvčí pražské policie Eva Miklíková, muž zaplatil nehodu životem.

Nehoda s tragickým koncem se podle policie odehrála okolo desáté hodiny dopoledne, kdy se řidič osobního auta snažil uvolnit cestu za ním jedoucímu vozu, který se na něj tlačil. Při úhybném manévru k pravé straně zavadil šofér wartburgu o projíždějící kamion a auto se stalo neovladatelným.

„Vůz se roztočil a narazil do sloupu mostní konstrukce u silnice, kde zůstal zaklíněný spolu s posádkou,“ vysvětlila Miklíková. Třiasedmdesátiletý řidič zaplatil havárii životem, jeho o dva roky mladší manželka byla převezena s lehčími zraněními do nemocnice.

Dopravní policisté nehodu nadále vyšetřují. Provoz v okolí místa nehody nebyl zásadním způsobem narušen.

Zdroj: MEDIAFAX.cz

-kaw- 

Sdílet