Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár dodávkového vozidla způsobil škodu 750 tisíc korun

K požáru dodávkového vozidla byli Středočeští hasiči ze stanice Kralupy nad Vltavou povoláni ve středu 7. října 2009 ve 21:38 hodin na silnici č. 16 mezi obce Slaný a Velvary v katastru obce Ješín. Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že požárem je zasaženo dodávkové vozidlo VW LT v plném rozsahu. Jednotka provedla hasební zásah jedním vysokotlakým vodním proudem a jedním vysokotlakým proudem na pěnu. Nasazenými silami a prostředky byla provedena ve 22:05 hodin lokalizace požáru a v 22:26 hodin jeho konečná likvidace.

K požáru dodávkového vozidla byli Středočeští hasiči ze stanice Kralupy nad Vltavou povoláni ve středu 7. října 2009 ve 21:38 hodin na silnici č. 16 mezi obce Slaný a Velvary v katastru obce Ješín.

Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že požárem je zasaženo dodávkové vozidlo VW LT v plném rozsahu. Jednotka provedla hasební zásah jedním vysokotlakým vodním proudem a jedním vysokotlakým proudem na pěnu. Nasazenými silami a prostředky byla provedena ve 22:05 hodin lokalizace požáru a v 22:26 hodin jeho konečná likvidace.

Vyšetřovatel požárů na místě označil jako příčinu vzniku požáru závadu na rozvodech autoelektriky v motorovém prostoru. Požárem vznikla škoda na majetku ve výši 750 tisíc korun.

Provoz na silnici č. 16 mezi Slaným a Velvary byl na cca 3 hodiny omezen.

Foto: kpt. Bc. Tomáš Nocar
vyšetřovatel požárů

mjr. Libor Pospíšil
vedoucí oddělení zjišťování příčin vzniku požárů

Sdílet