Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda tří osobních automobilů na silnici I/48 v Novém Jičíně

Jednotka profesionálních hasičů z Nového Jičína se dvěma zásahovými vozy vyjížděla v pondělí 12. října v 13:21 hodin k dopravní nehodě, která se stala na silnici I/48 u Nového Jičína. Na mokré silnici došlo ke střetu tří osobních automobilů (Peugeot 206, Toyota RAV4 a Škoda Felicia). Dva z nich skončil po kolizi mimo vozovku, jeden zůstal viset na ocelových lanech mezi protisměrnými jízdními pruhy, ta s velkou pravděpodobností zabránila tragickým následkům nehody.

Jednotka profesionálních hasičů z Nového Jičína se dvěma zásahovými vozy vyjížděla v pondělí 12. října v 13:21 hodin k dopravní nehodě, která se stala na silnici I/48 u Nového Jičína.

Na mokré silnici došlo ke střetu tří osobních automobilů (Peugeot 206, Toyota RAV4 a Škoda Felicia). Dva z nich skončil po kolizi mimo vozovku, jeden zůstal viset na ocelových lanech mezi protisměrnými jízdními pruhy, ta s velkou pravděpodobností zabránila tragickým následkům nehody. Při dopravní nehodě byla jedna osoba zraněna, záchranná služba provedla její ošetření a převoz do nemocnice.

Hasiči po ukončení záchranných prací uklidili vozovku, dopravní nehodu předali Policii ČR k došetření a vrátili se na základnu.


Zdroj: HZS Nový Jíčín


-swo-

Sdílet