Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár hospody zničil majetek za 3. mil. korun

Do rekreační oblasti Nad Jezem u obce Nuzice byly krátce před druhou hodinou ranní (13. 10. 2009) vyslány jednotky hasičů k ohlášenému požáru hospody. K zásahu vyjelo celkem šest cisteren jednotky profesionálních hasičů ze stanice Týn nad Vltavou a jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Týn nad Vltavou a Bechyně. ILUSTRAČNÍ FOTO

Do rekreační oblasti Nad Jezem u obce Nuzice byly krátce před druhou hodinou ranní (13. 10. 2009) vyslány jednotky hasičů k ohlášenému požáru hospody. K zásahu vyjelo celkem šest cisteren jednotky profesionálních hasičů ze stanice Týn nad Vltavou a jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Týn nad Vltavou a Bechyně.

Na místě události bylo zjištěno, že požár zasáhnul první patro domu s č. p. 81, ve kterém se nacházela hospoda. Hasiči okamžitě započali s hasebními pracemi a ve 2:37 hodin se jim podařilo požár dostat pod kontrolu.

Přibližně za hodinu byl požár zcela zlikvidován, požářiště bylo předáno majitelce a jednotky se začaly vracet na své základny.

Předběžná výše škody byla stanovena na Kč 3 000 000,–-, hodnota uchráněného majetku (technické přízemí s garáží a vozy) činí Kč 1 000 000,–-. Příčina vzniku požáru je v šetření.

Zdroj: HZS Jihočeského kraje

-kaw- 

Sdílet