Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při provádění opravy spadl na muže autobus z heveru a způsobil mu vážné poranění hlavy

K vážnému zranění vyjížděly základní složky IZS do obce Pchery na Kladensku ve středu 14. října 2009 v 16:50 hodin. Při provádění opravy spadl na muže autobus z heveru a způsobil mu vážné poranění hlavy.

K vážnému zranění vyjížděly základní složky IZS do obce Pchery na Kladensku ve středu 14. října 2009 v 16:50 hodin. Při provádění opravy spadl na muže autobus z heveru a způsobil mu vážné poranění hlavy.

Událost byla na tísňovou linku ohlášena v 16:51 hodin. Na místo byly současně vysláni záchranáři Středočeské záchranné služby, středočeští hasiči ze stanice Kladno a Policie ČR.Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že muž, který prováděl opravu autobusu, tento zřejmě řádně nezajistil, autobus spadl z heveru a přimáčkl mužovu hlavu k zemi.

V době příjezdu záchranných složek byl již muž vyproštěn z pod autobusu dalším zaměstnancem společnosti, který autobus přizvedl jiným heverem a muže vyprostil.

Přivolaný lékař posádky zdravotnické záchranné služby provedl muži zajištění základních životních funkcí a následně předal zraněného letecké záchranné službě, která muže převezla do pražské nemocnice.Hasiči pomáhali ZZS s transportem pacienta. Případ vyšetřuje Policie ČR.

Info: HZS Středočeského kraje


-kaw- 

Sdílet