Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Oslava 1. výročí Arkád Pankrác s Formulí 1 a ukázkou hasičské techniky

Rok od otevření Arkád Pankrác utekl přímo závratným tempem, a tak 17. října, oslavíme 1. výročí centra – a to rovnou s Formulí 1! Management centra pro vás připravil motoristickou zábavnou show pro celou rodinu, která se odehraje před hlavním vchodem do nákupního centra Arkády Pankrác. K vidění bude i technika pražských hasičů.

Rok od otevření Arkád Pankrác utekl přímo závratným tempem, a tak 17. října, oslavíme 1. výročí centra – a to rovnou s Formulí 1! Management centra pro vás připravil motoristickou zábavnou show pro celou rodinu, která se odehraje před hlavním vchodem do nákupního centra Arkády Pankrác. K vidění bude technika pražských hasičů.

Jízda nad Prahou

Fantastickou Jízdu nad Prahou odstartuje v 11 hodin dopoledne její moderátor Petr Martinák, který v průběhu dne jistě předvede i své imitátorské schopnosti. V pravé poledne obsadí scénu show světového rekordmana, moravského siláka Železného Zekona. Show Železného Zekona bude pokračovat i v časném odpoledni, po něm bude patřit scéna soudobému lyrickému rocku: v 15.30 scénu obsadí hlavní hvězda dne se svou skupinou – Petr Bende & band. Pro ještě větší pohodu bude před centrem občerstvení s posezením – grilované a uzenářské speciality, pivo, svařák, moravský burčák, nealkoholické nápoje. A komu by tato nabídka nestačila, může využít služeb některé z restaurací v Arkádách. Den plný zábavy zahrne exhibiční jízdy motokár, dálkově řízené modely aut, luxusní vozy, čtyřkolky, hasičskou, policejní a zdravotnickou techniku, nafukovací hrad, dětskou trampolínu a nejrůznější soutěže.

Statisícová soutěž

Vyvrcholením dne bude finále soutěže o nákupy v celkové hodnotě 200 000 Kč – vítězové to ovšem nebudou mít jednoduché: vyhrají-li 100 000, respektive 50 000, 20 000 nebo 10 000 korun; nejde však o přímou peněžení částku, ale o peníze na nákup, které musí utratit přímo v Arkádách Pankrác! K ruce budou mít hostesku a bodyguarda a na celý nákup jen 60 minut.

Podrobnosti o soutěži i programu Jízdy nad Prahou najdete na www.arkady-pankrac.cz

.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­........
Placená inzerce.
-kaw- 

Sdílet