Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Večerní zásahy u nehod ve Zlínském kraji

Dne 18. 10. 2009 v 18:45 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po havárii osobního auta u Choryně. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Valašského Meziříčí s jedním zásahovým vozem. Další událostí byla nehoda auta u Bystřičky. Na místo znovu vyjela jednotka profesionálních hasičů z Valašského Meziříčí s jedním zásahovým vozem.

Dne 18. 10. 2009 v 18:45 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po havárii osobního auta u Choryně. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Valašského Meziříčí s jedním zásahovým vozem.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Choryně a Komárovice došlo k havárii osobního auta zn. Renault Megane combi. Řidič osobního auta nezvládl jízdu a se svým vozem havaroval mimo silnici. Na blízkém poli se auto převrátilo na střechu. Řidič utrpěl zranění, které si vyžádalo zásah zdravotníků.

Po příjezdu hasičů na místě už zasahovala posádka zdravotnické záchranné služby, která ošetřovala zraněného řidiče. Hlídka policie zajistila štěně, které následně předala strážníků Městské policie Valašské Meziříčí k uložení do útulku. Hasiči zajistili vrak auta proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Po zadokumentování havárie hasiči převrátili auto zpět na kola.

Dne 18. 10. 2009 v 19:42 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po havárii auta u Bystřičky. Na místo znovu vyjela jednotka profesionálních hasičů z Valašského Meziříčí s jedním zásahovým vozem.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k havárii osobního auta zn. Honda Accord. Vozidlo havarovalo mimo komunikaci, kde se v příkopu převrátilo na střechu. Přepravované osoby neutrpěly žádné zranění. Havárii na místě šetřila policie. Hasiči zajistili vrak auta proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Hasiči očistili vozovku od zeminy, která se dostala do jednoho jízdního pruhu. Vyproštění vraku si zajistil sám majitel auta.

Info: HZS Zlínského kraje

-kaw- 

Sdílet