Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Po nehodě sanitky a pěti aut škoda 450.000 Kč

Včera okolo třetí hodiny odpolední došlo před pardubickou nemocnicí k dopravní nehodě šesti vozidel, která úplně zneprůjezdnila silnici asi na 2 hodiny. Na ulici Kyjevské se nejprve střetlo vozidlo VW Transporter zdravotnické záchranné služby, jedoucí po hlavní pozemní komunikaci, s vozidlem Škoda Fabia 51leté řidičky, vyjíždějící na ulici Kyjevskou z místa ležícího mimo komunikaci.

Tímto nárazem byla sanita odhozena na sloup trolejového vedení, který byl poškozen. Dále sanita narazila do zaparkovaného vozidla Opel Astra, opel dále narazil do zaparkované Škody Felicie, felicie dále do zaparkovaného Peugeotu Partner a peugeot do zaparkovaného vozidla Ford Mondeo.

Při dopravní nehodě utrpěla zranění řidička vozidla Škoda Fabia, která byla převezena do nemocnice. Řidič sanity uvedl, že jel s rozsvíceným zvláštním výstražným světlem modré barvy a puštěným zvláštním zvukovým zařízením. V sanitce nebyl převážen žádný pacient, sanita teprve k případu vyjížděla.

Přítomnost alkoholu v dechu řidičů byla na místě vyloučena provedením dechové zkoušky. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidlech, sloupu trolejového vedení a na optickém kabelu, suma sumárum se vyšplhala na téměř 450.000 korun.

Info + foto: PČR Pardubického kraje

-miw-

Sdílet