Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Noční nehoda pěti aut uzavřela dálnici

Dopravní nehoda pěti vozidel dnes v noci na více než dvě hodiny uzavřela dálnici D1 u Šlapanic na Brněnsku. Na 203. kilometru dálnice ve směru z Brna na Ostravu havarovala vozidla Hyundai Santa Fe, Suzuki Baleno, Renault Espace, Renault Megane a Peugeot 406. Při nehodě byli čtyři lidé zraněni. Dálnice byla ve směru na Ostravu uzavřena.

Dopravní nehoda pěti vozidel dnes v noci na více než dvě hodiny uzavřela dálnici D1 u Šlapanic na Brněnsku.

Na 203. kilometru dálnice ve směru z Brna na Ostravu havarovala vozidla Hyundai Santa Fe, Suzuki Baleno, Renault Espace, Renault Megane a Peugeot 406. Při nehodě byli čtyři lidé zraněni. Dálnice byla ve směru na Ostravu uzavřena.

Nehoda byla hasičům ohlášena v 1.22 hodin, krajské operační a informační středisko HZS na místo vyslalo dvě jednotky ze stanic v ulici Tuřanka a v Lidické ulici. Při jejich příjezdu byli zranění účastníci nehody v péči zdravotníků. Hasiči udělali na vozidlech protipožární opatření a sorbentem zasypali uniklé provozní kapaliny. Havarovaná auta pomohli naložit k odtahu. Ve 4.09 hodin byl obnoven provoz v levém jízdním pruhu, hasiči místo předali policistům a ukončili zásah.


Info: por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí
HZS Jihomoravského kraje 

-wap-

Sdílet