Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasičský veletrh IFRE-EXPO proběhne počátkem června roku 2019 v polském městě Kielce

Již třetí ročník mezinárodního veletrhu nářadí a vybavení požární stráže a záchranářských služeb IFRE-EXPO se uskuteční ve dnech 6. – 8. června 2019 v Polsku, ve městě Kielce.

Výstavní plocha překračuje 2000 metrů čtverečních a letos se představí lídři ve výrobě hasičské techniky a výstroje. Účast již potvrdily například firmy FIRE MAX, ROSENBAUER POLSKA, WAWRZASZEK, BEZALIN, DELTA SERVICE a DEVA.

Předcházející ročníky veletrhu navštívilo více než 5000 návštěvníků z Česka, Slovenska, Angoly, Německa, Ukrajiny, Litvy, Dánska, Chorvatska, Tanzanie, Japonska nebo Polska.

Veškeré podrobnosti o veletrhu jsou k dispozici na webu www.targikielce.pl.

Dobrému stavu hasičiny v Polsku napomáhají programy financování. 9,2 miliardy zlotých je v těchto letech nasměrováno do služeb spadajících pod polské Ministerstvo vnitra – určuje to zákon přijatý v roce 2017 o „Programu modernizace policie, pohraniční stráže, požární stráže a úřadu ochrany vlády v létech 2017 – 2020“.

Výdaje pro požární stráž určené na nákup dopravních prostředků zahrnují nákup velkých a středních hasicích, záchranářských i speciálních automobilů.


Na veletrhu KIELCE IFRE-EXPO bude k vidění záchranářské a hasičské vybavení, požární automobily – hasicí i speciální, hasicí a neutralizující přípravky, ochranné vybavení a oděvy určené pro speciální služby.

O významu veletrhu svědčí opakovaně získaný patronát polského Ministra vnitra a administrativy.

Výstavu budou tradičně provázet ukázky a závody cílené na hlavní skupinu návštěvníků – na hasiče. Vstup na veletrh KIELCE IFRE-EXPO je po registraci bezplatný.

Spolu s Mezinárodním veletrhem nářadí a vybavení požární stráže a záchranářských služeb KIELCE IFRE-EXPO se uskuteční Mezinárodní veletrh bezpečnosti a ochrany práce a zabezpečovacích protipožárních systémů KIELCE WORK SAFETY-EXPO.

Srdečně vás zveme k návštěvě Veletrhů Kielce v dnech 6. – 8. června 2019.

Web POŽÁRY.cz je mediálním partnerem veletrhu.

Sdílet