Středa 8. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehody na Bílovecku

V sobotu 31. října zasahovali profesionální hasiči z Bílovce u dvou dopravních nehod. K první nehodě byli hasiči povoláni krátce po půl osmé ráno do Staré Vsi u Bílovce. Hasiči po příjezdu na místo zjistili, že došlo k dopravní nehodě nákladního automobilu, který sjel ze silnice a narazil do plotu rodinného domu.

V sobotu 31. října zasahovali profesionální hasiči z Bílovce u dvou dopravních nehod.

K první nehodě byli hasiči povoláni krátce po půl osmé ráno do Staré Vsi u Bílovce. Hasiči po příjezdu na místo zjistili, že došlo k dopravní nehodě nákladního automobilu, který sjel ze silnice a narazil do plotu rodinného domu.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn, došlo jen k drobnému úniku provozních kapalin, které byly zasypány sorbentem. Na vyproštění nákladního automobilu musel být povolán vyprošťovací speciál Tatra T815 8×8 z Nového Jičína.

Ke druhé dopravní nehodě vyjížděla jednotka HZS ze stanice Bílovec spolu s dobrovolnými hasiči z Fulneku po půl třetí odpoledne na silnici I/57 do Fulneku. Došlo zde ke srážce osobního automobilu značky Škoda Octavia s nákladním autem.

Hasiči na místě museli vyprostit zraněnou osobu pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení, poté byl postižený předán záchranné službě. Po ošetření byla zraněná osoba převezena do nemocnice. Hasiči na místě zasypali uniklé provozní náplně sorbentem a provedli úklid vozovky.



Zdroj: HZS MSK Nový Jičín



-swo-

Sdílet