Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická nehoda v Písku ochromila dopravu

Tragická dopravní nehoda omezila v pondělí 09.11.2008 ráno dopravu v Písku, ve směru na České Budějovice. Jak uvedl operační důstojník policie, při střetu dvou vozidel zahynul jeden člověk. ILUSTRAČNÍ FOTO

Tragická dopravní nehoda omezila v pondělí 09.11.2008 ráno dopravu v Písku, ve směru na České Budějovice. Jak uvedl operační důstojník policie, při střetu dvou vozidel zahynul jeden člověk.

Nehoda se stala na výjezdu z Písku. „Kromě jednoho mrtvého člověka, jsou tam ještě dvě zraněné osoby, které záchranáři odvezli do nemocnice,“ uvedl operační.

Nehoda se podle prvotních informací policie stala tak, že řidič osobního automobilu Mazda jel ve směru od Českých Budějovic na Písek a zřejmě při předjížděcím manévru čelně narazil do protijedoucího osobního automobilu Renault. Mladý řidič mazdy zraněním na místě dopravní nehody podlehl. Řidič a spolujezdkyně z protijedoucího vozidla byli s těžkými zraněními převezeni do nemocnice.

Silnice na České Budějovice je uzavřená, policie na místě řídí provoz a navádí vozidla po objízdné trase. Řidiči musejí počítat s kolonami, které se tvoří z obou směrů.

Zdroj: MEDIFAX


-kaw- 

Sdílet