Pátek 10. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tři nehody na Kladensku

Ve čtvrtek 12. listopadu vyjížděla jednotka HZS Středočeského kraje z centrální hasičské stanice v Kladně celkem ke třem dopravním nehodám.

Ve čtvrtek 12. listopadu vyjížděla jednotka HZS Středočeského kraje z centrální hasičské stanice v Kladně celkem ke třem dopravním nehodám.

První nehoda byla na tísňovou linku HZS Středočeského ohlášena v 10:35 hodin v kladenské čtvrti Kročehlavy, na křižovatce ulic Unhošťská a Vodárenská. Při nehodě třech osobních vozidel byla zraněna jedna osoba. Hasiči provedli odpojení akumulátorů u všech havarovaných vozidel a poté se vrátili zpět na základnu.

Tragická železniční nehoda byla ohlášena středočeským hasičům krátce po páté hodině odpolední na přejezdu mezi kladenským Rozdělovem a Kamennými Žehrovicemi. Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o exitus. Osoba byla sražena osobním vlakem cca dvacet metrů za přejezdem. Hasiči místo události osvětlili pomocí teleskopického osvětlovacího stožáru ze zásasahové vozidla a Policii ČR pomáhali řídit dopravu.

Třetí dopravní nehoda byla kladenským hasičům ohlášena ve 20:28 hodin na dálnici R7 u Středokluk ve směru na Prahu. Po příjezdu bylo zjištěno, že se jedná o střet dvou osobních vozidel značky Fiat Tipo a Audi A6. Při nehodě byl zraněn řidič Fiatu, který byl transportován záchrannou službou do kladenské nemocnice. Hasiči odpojili akumulátory u obou havarovaných vozidel. Úklid vozovky provedla Správa a údržba silnici. Místo nehody bylo předáno Policii ČR a jednotka se vrátila zpět na základnu.


nstržm. Lukáš Vejvar
HZS Středočeského kraje

-miw-

Sdílet