Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička skončila s vozidlem na střeše v obci Střílky na Kroměřížsku

Krátce před půl třetí odpoledne 18. 4. 2019 přijalo krajské operační středisko hasičů oznámení o dopravní nehodě v obci Střílky na Kroměřížsku.

K nehodě ihned vyjeli profesionální hasiči ze stanice Morkovice – Slížany a dobrovolná jednotka z Koryčan. Po příjezdu na místo velitel zásahu průzkumem zjistil, že se jedná o dopravní nehodu osobního a nákladního vozidla.

Řidička osobního auta vjela do protisměru, kde narazila do protijedoucího nákladního vozidla a po nárazu se převrátila se svým autem na střechu. V době příjezdu hasičů již žena byla mimo vozidlo. Na místo nehody přijeli i záchranáři, kteří si ženu převzali do své péče. Nakonec ji odvezli do nedaleké nemocnice k dalšímu vyšetření.

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření, odpojili autobaterie a sorbentem zasypali uniklé provozní kapaliny.

K nehodě se dostavili dopravní policisté, kteří šetří příčinu nehody. Po ukončení jejich práce na místě nehody hasiči uklidili vozovku od střepů a úlomků z aut.

Do místa nehody byla přivolána odtahová služba, která odvezla vraky vozidel.

Po celou dobu zásahu složek IZS a likvidace následků této dopravní nehody byl hlavní tak silnice I/50 uzavřen. Provoz byl na komunikaci znovu obnoven po více než třech hodinách.

Lucie Javoříková
tisková mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet