Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda tří automobilů zablokovala hlavní tah u Slaného

K dopravní nehodě třech osobních automobilů na silnici I. třídy č. 7 v katastru obce Hořešovičky na Slánsku vyjížděli jednotky HZS Středočeského a Ústeckého kraje v úterý 24. listopadu 2009 v 06:44 hodin.

K dopravní nehodě třech osobních automobilů na silnici I. třídy č. 7 v katastru obce Hořešovičky na Slánsku vyjížděli jednotky HZS Středočeského a Ústeckého kraje v úterý 24. listopadu 2009 v 06:44 hodin.

Ke střetu třech osobních automobilů došlo na rozhraní Středočeského a Ústeckého kraje. Z toho důvodu byly na ohlášené místo dopravní nehody vyslány zásahové jednotky z Ústeckého a Středočeského kraje v obou směrech.

Po příjezdu jednotek na místo události bylo zjištěno, že se jedná o čelní střet třech osobních automobilů, při kterém byly zraněny 3 osoby s konečným upřesněním – v katastru Středočeského kraje, v hasebním obvodu stanice Slaný. Jednotky provedly vyproštění jedné zaklíněné osoby z vozidla a předání společně s dalšími dvěma zraněnými osobami přivolaným posádkám ZZS, keré odvezly dvě osoby k ošetření do slánské nemocnice a jedna osoba byla předána posádce vrtulníku LZS.

Po prvotním ošetření zraněných provedly zasahující jednotky hasičů protipožární opatření a úklid vozovky od zbytků zdemolovaných vozidel a posyp vozovky sorbentem z důvodu úniku ropných produktů.Silnice 1/7 v úseku mezi obcemi Třebíz a Panenský Týnec byla na několik hodin zcela neprůjezdná a Policie ČR odkláněla provoz po přilehlých silnicích.

mjr. Libor Pospíšil
vedoucí oddělení zjišťování příčin vzniku požárů


-kaw- 

Sdílet