Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vážná dopravní nehoda za Bochovem

Ve středu 25. listopadu po 14. hodině vyjely tři jednotky hasičů k vážné dopravní nehodě, kde měli pomoci při vyproštění osob.

Ve středu 25. listopadu po 14. hodině vyjely tři jednotky hasičů k vážné dopravní nehodě, kde měli pomoci při vyproštění osob.

K nehodě došlo na silnici I/6 zhruba pět kilometrů za Bochovem ve směru na Prahu u odbočky na Žlutice, kde se střetl nákladní vůz značky Volvo a osobní auto Škoda Favorit, které skončilo mimo vozovku.

Na místo vyjeli profesionální hasiči ze stanic Toužim a Karlovy Vary a vojenští hasiči z Hradiště. V době příjezdu hasičů už byli oba účastníci nehody mimo své vozidla a byli v péči zdravotnické záchranné služby.

Řidič nákladního vozu, po prohlédnutí lékařem, zůstal na místě, řidiče osobáku odvezla sanitka s lehčím zraněním do nemocnice.

Hasiči se postarali o zabezpečení místa zásahu, o protipožární zabezpečení havarovaných aut a úklid vozovky po dopravní nehodě.

V době záchranných a likvidačních prací byla silnice průjezdná jen jedním pruhem a policie řídila dopravu kyvadlově. Provoz na komunikaci byl plně obnoven po 16. hodině.
Příčiny dopravní nehody jsou v šetření policie.


prap. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje


-kaw- 

Sdílet