Sobota 11. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osobní vozidlo narazilo do stromu

Profesionální hasiči z Jaroměře a Hradce Králové byli v 09:49 hodin přivoláni k dopravní nehodě osobního vozidla na hlavní silnici č. I/33 z Jaroměře na Hradec Králové. U obce Holohlavy havaroval řidič osobního vozidla Audi A8, který vyjel do levého příkopu a narazil do stromu. Muž utrpěl lehčí zranění a byl na místě ošetřen záchrannou službou.

Hradec Králové

Hradečtí hasiči během dopoledne vyjeli k vyproštění osob z kabin porouchaných výtahů v ulici Jana Masaryka a Durychova v Hradci Králové.

Před devátou hodinou dopoledne vyjeli k otevření bytu na Pražské třídě v Hradci Králové, kde měl zůstal zapnutý el. spotřebič. Hasiči po zkontrolování totožnosti majitele otevřeli dveře bytu. Událost se nepotvrdila.

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou

Hasiči ze stanice Dobruška vyjeli k otevření bytu v Orlické ulici v Dobrušce, jehož uživatelka si uvnitř bytu zabouchla léky.

Územní odbor Náchod

Profesionální hasiči z Jaroměře a Hradce Králové byli v 09:49 hodin přivoláni k dopravní nehodě osobního vozidla na hlavní silnici č. I/33 z Jaroměře na Hradec Králové. U obce Holohlavy havaroval řidič osobního vozidla Audi A8, který vyjel do levého příkopu a narazil do stromu. Muž utrpěl lehčí zranění a byl na místě ošetřen záchrannou službou. Hasiči zkontrolovali vozidlo, zda nedošlo k poškození a úniku provozních kapalin a odpojili autobaterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: požární stanice Jaroměř)




por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje



-swo-

Sdílet