Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasičky ze Sovětic nafotily svůdně lechtivý kalendář

Hasičky ze Sovětic nafotily lehce erotický kalendář. Chtějí tak pomoci získat finanční prostředky pro chod dětské organizace Sovičky.

Téměř ke každé činnosti jsou potřeba finanční prostředky. Také většina hasičských aktivit se bez finančního zabezpečení neobejde. Je tomu tak i u nás v Sověticích na Hradecku, kde jsme se zhruba před dvěma lety začali intenzivně věnovat mládeži.

Dnes jsou Sovičky, jak si děti říkají, v oblasti požárního sportu a zejména díky činnosti přípravky Soviček, již skutečným pojmem. Veškeré vybavení a zázemí Soviček je samozřejmě spojeno se značnými finančními výdaji.

A protože vybavení je potřeba obnovovat a dokupovat a v naší pokladně potřebnou částku nemáme, rozhodly jsme se s členkami SDH Sovětice svůdně zapózovat fotografce a nafotily jsme vlastní kalendář, jehož prodejem chceme získat tolik potřebné peníze na činnost Soviček.

Podpořte odvahu holek a podpořte tím zároveň Sovičky ze Sovětic. Za cenu minimálně 250 Kč si můžete zakoupit lehce erotický kalendář. Výtěžek jde celý na podporu projektu.
Závazné objednávky 777 163 350 (kalendáře jsou již k dostání a jejich počet je omezen)

-kaw- 

Sdílet