Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

FOTO: V Jaroměři se čelně srazil kamion s osobním vozidlem

Dnes 30. listopadu 2009 ráno došlo v Jaroměři na Náchodsku k tragické dopravní nehodě. Na silnici č. 33 při výjezdu z Jaroměře na Hradec Králové se srazilo osobní vozidlo zn. Daewoo Tico s nákladním vozidlem Scania.ILUSTRAČNÍ FOTO

Dnes 30. listopadu 2009 ráno došlo v Jaroměři na Náchodsku k tragické dopravní nehodě. Na silnici č. 33 při výjezdu z Jaroměře na Hradec Králové se srazilo osobní vozidlo zn. Daewoo Tico s nákladním vozidlem Scania.

Řidič osobního vozidla na místě zemřel. Dítě, které cestovalo v osobním vozidle, utrpělo zranění a bylo převezeno do nemocnice. Na místě zasahoval také vrtulník Letecké záchranné služby Hradec Králové.

Událost byla na operační středisko Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje ohlášena v 08:38 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Jaroměře s technickým automobilem a cisternou. Po příjezdu jednotky na místo bylo zjištěno, že došlo k čelnímu střetu osobního vozidla a kamionu. V osobním vozidle cestovali řidič a dítě. Muž za volantem svým zraněním na místě podlehl, dítě utrpělo zranění.

Hasiči zabezpečili nákladní vozidlo proti úniku provozních kapalin a zabezpečili osobní vůz proti požáru. Po zadokumentování události Policií ČR hasiči pomohli s naložením osobního vozidla na odtah. Silnice v místě nehody byla téměř tři hodiny uzavřena. Policie ČR odkláněla dopravu přes okolní obce. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje


-kaw-

Sdílet