Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Mladý řidič peugeotu nepřežil srážku s kamionem

Dvaadvacetiletý řidič vozidla Peugeot 406 nepřežil včera, 1. 12. 2009, srážku s kamionem na silnici mezi Kašencem a Lechovicemi na Znojemsku.

Dvaadvacetiletý řidič vozidla Peugeot 406 nepřežil včera, 1. 12. 2009,lsrážku s kamionem na silnici mezi Kašencem a Lechovicemi na Znojemsku.

Na rovném úseku silnice I/53 havarovala čtyři vozidla. Řidič Peugeotu 406 zřejmě při předjíždění vyjel do protisměru, kde se auto čelně srazilo se soupravou tahače Volvo s návěsem. Kamion po střetu skončil částečně v příkopu. Do vozidla Peugeot 406 zezadu narazilo vozidlo Škoda Felicia, poškozeno bylo také další vozidlo Saab. Ve zdemolovaném vraku vozidla Peugeot 406 na místě zemřel 22letý řidič. Ostatní účastníci nehody vyvázli bez zranění.

Nehoda byla hasičům ohlášena v 16.53 hodin, na místo vyjely jednotky ze stanic ve Znojmě a v Hrušovanech nad Jevišovkou. Hasiči zajistili a osvětlili místo nehody. Silnice I/53 z Brna do Znojma byla v obou směrech uzavřena a policisté dopravu odklonili na objízdné komunikace. Po vyšetření a zadokumentování nehody policisty hasiči z vraku Peugeotu 406 vyprostili tělo řidiče. Vrak auta pak odtáhli mimo vozovku a sorbentem zasypali skvrnu uniklého oleje. Z vozovky hasiči uklidili úlomky a střepy z havarovaných vozidel. Protože silnice byla značně znečistěná, povolali k úklidu komunikace také silničáře.

Info: por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí
HZS Jihomoravského kraje

-wap-

Sdílet