Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragické události na kolejích v Karlovarském kraji

Už potřetí za posledních sedm dní vyjeli hasiči k následkům střetu vlaku s osobou pohybující se v kolejišti. Zatím co v prvním případě se jednalo o sebevraždu a starý můž tak dobrovolně v pátek 27. listopadu ráno ukončil svůj život, případ šestnáctiletého mladíka, který 3. prosince ráno přecházel koleje před sokolovským nádražím a nezaregistroval projíždějící vlak, byl nešťastnou událostí a chlapec na místě podlehl velmi těžkým zraněním.

Už potřetí za posledních sedm dní vyjeli hasiči k následkům střetu vlaku s osobou pohybující se v kolejišti.

Zatím co v prvním případě se jednalo o sebevraždu a starý můž tak dobrovolně v pátek 27. listopadu ráno ukončil svůj život, případ šestnáctiletého mladíka, který 3. prosince ráno přecházel koleje před sokolovským nádražím a nezaregistroval projíždějící vlak, byl nešťastnou událostí a chlapec na místě podlehl velmi těžkým zraněním. O této události jsme vás informovali v článku V Sokolově srazil vlak mladíka.

K podobné události vyjeli hasiči i v pátek 4. prosince v pět hodin ráno. Vlak srazil muže středního věku na kolejích vedoucích kolem Krásného Jezu u Bečova na Karlovarsku.

U nehody zasahovali hasiči Českých drah a profesionální hasiči z Karlových Varů a Toužimi. Tělo muže zůstalo ležet mezi kolejnicemi pod vlakovou soupravou. Prvotní informace, že by dotyčný mohl nehodu přežít, se nepotvrdily, muž byl na místě mrtev.

Hasiči se postarali o vyproštění těla z kolejiště. Totožnost muže a příčinu této nehody vyšetřuje policie české republiky.

Ilustrační foto




prap. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje


-swo-

Sdílet