Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

23. ročník soutěže Hasičské záchranné služby SŽDC v požárním sportu proběhl v Liberci

Ve dnech 17. a 18. června 2019 se na městském stadionu v Liberci konal již 23. ročník soutěže Hasičské záchranné služby Správy železniční dopravní cesty, s.o. v požárním sportu. První den patřil atletickým disciplínám, běhu na 100 metrů a štafetě družstev. Úterý poté patřilo požárnímu útoku, který je „královskou“ disciplínou požárního sportu.

Drážní hasiče přijel podpořit, jako vždy ředitel Hasičské záchranné služby SŽDC, David Soukup, ale i vzácní hosté, primátor města Liberce Jaroslav Zámečník a hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Požární sport považuji za skvělou příležitost nejen ke zvyšování fyzické kondice, ale i k „stmelení“ a prohlubování spolupráce mezi hasiči.

Chtěl bych poděkovat všem účastníkům a organizátorům za perfektní výkony a příkladnou reprezentaci Hasičské záchranné služby SŽDC,

dodal ředitel drážních hasičů Ing. David Soukup.

Z celkového vítězství v soutěži se nakonec, stejně jako v minulém roce radovalo družstvo z České Třebové, druhé místo získali domácí hasiči z Liberce a třetí se umístili hasiči z plzeňské jednotky.

Sdílet