Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda na dálnici D1 u Bílova

V neděli 13. prosince ve 20:37 hodin byla na operační středisko hasičů nahlášena dopravní nehoda na 334,5 kilometru dálnice D1 ve směru na Ostravu u obce Bílov. Po příjezdu hasičů na místo dopravní nehody bylo průzkumem zjištěno, že došlo ke srážce tří osobních automobilů se zraněním dvou osob.

V neděli 13. prosince ve 20:37 hodin byla na operační středisko hasičů nahlášena dopravní nehoda na 334,5 kilometru dálnice D1 ve směru na Ostravu u obce Bílov. Po příjezdu hasičů na místo dopravní nehody bylo průzkumem zjištěno, že došlo ke srážce tří osobních automobilů se zraněním dvou osob.

Zraněné osoby byly transportovány se středně těžkými poraněními hlavy, horních a dolních končetin do Fakultní nemocnice v Ostravě – Porubě. Dálnice byla v době záchranných prací a následně při vyšetřování nehody Policií ČR ve směru na Ostravu zcela uzavřena. Dopravní nehodu zřejmě zapříčinila srážka jednoho z vozidel se srnou. Na místě zasahovala jednotka HZS z Bílovce a Nového Jičína spolu s dobrovolnými hasiči z Fulneku.

Zdroj: HZS MSK Nový Jičín



 -swo-

Sdílet