Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Střet dodávky s osobákem

Dne 18. 12. 2009 v 12:59 hod. byly vyslány jednotky ze stanice HZS Rokycany a JSDHO Mirošov k dopravní nehodě dvou automobilů na Plzni jihu, na silnici z Borovna na Rožmitál pod Třemšínem. Dvě auta se střetla 500m za obcí Borovno.

Dne 18. 12. 2009 v 12:59 hod. byly vyslány jednotky ze stanice HZS Rokycany a JSDHO Mirošov k dopravní nehodě dvou automobilů na Plzni jihu, na silnici z Borovna na Rožmitál pod Třemšínem. Dvě auta se střetla 500m za obcí Borovno. Jednalo se o Peugeot 106 a Renault Trafic. Peugeot se po příjezdu nacházel v příkopě na boku. Řidička musela být vyproštěna a transportována leteckou záchrannou službou do nemocnice a spolujezdkyně byla odvezena ZZS Plzeň jih. Obě dvě auta byla zajištěna a uniklé provozní kapaliny zasypány sorbenty. Na místě řídila dopravu Policie ČR.

Při návratu na základnu naše jednotka Mirošov zasahovala ještě u jednoho případu a to na železničním přejezdu u obce Mirošov, kde se nákladnímu automobilu odpřáhl v kolejišti vlek. Ten byl lanem vytažen a deset metrů nad přejezdem opět připojen a zajištěn proti opětovnému rozpojení.


Povolaná technika:

HZS PK (Rokycany)
RZA Nissan Patrol
CAS 20 Tatra Terrno



JSDHO Mirošov
CAS 20 Tatra Terrno

 

Info: JSDHO Mirošov – Michal Liška

-wap-

Sdílet