Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dnešní hromadné nehody ve Středočeském kraji

Ke třem dopravním nehodám vyjížděly jednotky HZS Středočeského kraje v pondělí 21. prosince v dopoledních hodinách na okresu Kladno.

Ke třem dopravním nehodám vyjížděly jednotky HZS Středočeského kraje v pondělí 21. prosince v dopoledních hodinách na okresu Kladno.

Hromadná nehoda celkem šesti osobních vozidel na silnici 1/7 u sjezdu na Slaný byla ohlášena hasičům v 9:30 hodin. Na místo vyjela jednotka slánských hasičů. Po příjezdu hasičů bylo zjištěno, že se jedná o hromadnou nehodu bez zranění. Hasiči posypali sorbčními prostředky vyteklé provozní kapaliny a u všech havarovaných vozidel odpojili akumulátory. Poté bylo místo události předáno Policii ČR.

V 9:53 hodin vyjížděli opět slánští hasiči k nehodě dvou osobních vozidel u Tuřan na Kladensku. Při nehodě byla jedna osoba zraněna. Hasiči provedli protipožární opatření a vrátili se zpět na základnu.

Dopravní nehoda osobního vozidla u Tuchlovic na Kladensku byla ohlášena na tísňovou linku 112 v 9:58 hodin. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Stochova s jedním zásahovým automobilem. Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu osobního vozidla, které je mimo vozovku. Ve vozidle cestovaly celkem tři osoby, ty byly vyproštěny před příjezdem hasičů, všechny osoby byly bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření na vozidle a vrátili se zpět na základnu.

FOTO: kpt. Bc. Tomáš Nocar

nstržm. Lukáš Vejvar
HZS Středočeského kraje

-miw-

Sdílet