Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Svolávací systém FIREPORT používá už více než 600 jednotek, firma nabízí i variantu pro JPO V

Svolávací systém FIREPORT, který je na trhu už od roku 2013, aktuálně používá 525 českých dobrovolných a 96 slovenských jednotek.

Kromě „velkých“ tarifů FIREPORT nabízí také balíčky pro jednotky JPO V s omezeným finančním rozpočtem. Pro „pětky“ existuje speciální tarif, který stojí 1 500 Kč bez DPH ročně a obsahuje celkem 750 volných SMS na rok a neomezené poplachové hovory.

Zahrnuta je samozřejmě možnost svolávání mobilní aplikací pro chytré telefony jak s operačním systémem Android, tak iOS.

Pro jednotky typu JPO II a III je FIREPORT dostupný v minimálních měsíčních platbách již od 250 Kč bez DPH měsíčně. Aktivace systému je zdarma, k dispozici je 30denní testovací provoz zcela zdarma.

Firma má 4 testovací panely (jedná se o plnohodnotné FIREPORT Komplety: tedy monitor, reproduktory, tiskárna). Dva z těchto panelů putují po České republice, zbývající dva po Slovensku.

FIREPORT je zdarma půjčuje jednotkám, které si chtějí osahat i možnosti v „plné palbě“ a rozhodnout se, jestli koupit, nebo nekoupit. Po odzkoušení putuje panel další jednotce v pořadí.

Pokud máte zájem o testovaní FIREPORTu, ozvěte se na info@fireport.cz.

Sdílet