Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Automobil na zledovatělé vozovce srazil ženu, která srážce podlehla

Nehoda, při níž osobní auto srazilo ženu, se stala za obcí Valy směrem na Přelouč. Řidič vozu značky Peugeot srazil ze zatím nezjištěných důvodů devětačtyřice­tiletou ženu, ta na místě zemřela.

Nehoda, při níž osobní auto srazilo ženu, se stala za obcí Valy směrem na Přelouč. „Řidič vozu značky Peugeot srazil ze zatím nezjištěných důvodů devětačtyřice­tiletou ženu, ta na místě zemřela,“ řekla mluvčí pardubických policistů Eva Maturová.

Policie zatím bližší okolnosti nehody vyšetřuje na místě, dopravu řídí dopravní hlídky. Několik vážných nehod se po ránu stalo i na Kladensku. Kvůli náledí se po 9. hodině srazilo na křižovatce kladenských ulic Železničářů a Jateční pět aut. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn.

Ve stejnou dobu se havarovala na ledovce dodávka na silnici z Kladna do Buštěhradu. Namrzlé jsou i silnice na Vysočině a ve většině horských oblastí.

Smyk na namrzlé vozovce byl příčinou i dopolední nehody na Ústecku. Jeden z řidičů nezvládl na silnici mezi obcemi Svádov a Valtířov v zatáčce svůj automobil a po smyku se čelně střetl s protijedoucím osobním vozem. Oba řidiči a jedna spolujezdkyně vyvázli s lehkými zraněními, záchranáři je převezli do nemocnice.

Zdroj: TN.cz

-kaw- 

Sdílet