Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požární bezpečnost se ve Zlíně přestěhovala do nové moderní prodejny s větší prodejní plochou

Dne 2. července 2019 otevřela firma Požární bezpečnost s.r.o. prodejnu a showroom na nové zlínské adrese. Důvodem bylo rozšíření obchodního sortimentu a zvýšení skladových zásob.

Mezi pozvanými hosty nechyběli starosta SH ČMS pan Jan Slámečka, starostové okresních sdružení Zlínského kraje, nebo zástupci dobrovolných i profesionálních hasičů a hasičských médií.

Po úvodních slovech majitele společnosti pana Roberta Válala a starosty SH ČMS pana Jana Slámečky došlo k slavnostnímu přestřižení pásky, kterého se chopil sám nejvyšší představitel dobrovolných hasičů.

Hosté si jako první v ČR mohli prohlédnout a vyzkoušet nové vycházkové stejnokroje PS I z materiálu nové generace, na které firma rovnou přijala i objednávky. Dále byla k vidění nejmodernější hasičská stříkačka Rosenbauer Fox IV.

Nová prodejna nabízí mnohem větší prodejní plochu, větší sklady do kterých se vejde více zboží, aby Požární bezpečnost nabídla zákazníkům lepší servis.

Kompletně nový design prodejny kopíruje moderní styl největšího hasičského showroomu v Jihlavě a na novou zlínskou prodejnu je Požární bezpečnost právem hrdá.

V zázemí prodejny je také vybudována nová dílna a nabízí zákazníkům ze Zlínska i větší kapacity pro servis a opravy hasicích přístrojů. Před prodejnou je také vyhrazen dostatek parkovacích míst, což zejména ve srovnání s dřívějšími prostory také firma vnímá jako zlepšení pro zákazníky.

Pokud budete mít cestu kolem, zastavte se a prohlédněte si nové prostory. I kdybyste si nic nekoupili, stále pro vás je v rámci společné akce s HS Media a pivovarem LITOVEL zdarma připraveno letní osvěžení.

Prodejnu a showroom naleznete na nové adrese tř. Tomáše Bati 283, areál ZLINER. Kompletní kontaktní údaje nové zlínské prodejny naleznete na webu vyzbrojna.cz.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Požární bezpečnost s.r.o.
Sdílet