Středa 15. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Žena se propadla střechou skladu, padala pět metrů

Za ne zcela jasných okolností se dvě mladé ženy dostaly při návratu domů na střechu jedné ze skladových budov firmy ve Slušovicích. Při chůzi po sklolaminátové střeše se krytina prolomila a jedna dívka se propadla do budovy. Po pětimetrovém pádu skončila asi osmnáctiletá dívka na betonové podlaze, kde si způsobila velmi těžké zranění hlavy.

Dne 3. 1. 2010 v 02:46 hod. byli hasiči požádáni o pomoc při záchraně dívky ve Slušovicích.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem, kterou posílila jednotka sboru dobrovolných hasičů ze Slušovic. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k propadu mladé ženy střechou skladu.

Za ne zcela jasných okolností se dvě mladé ženy dostaly při návratu domů na střechu jedné ze skladových budov firmy ve Slušovicích. Při chůzi po sklolaminátové střeše se krytina prolomila a jedna dívka se propadla do budovy. Po pětimetrovém pádu skončila asi osmnáctiletá dívka na betonové podlaze, kde si způsobila velmi těžké zranění hlavy.

Její kamarádka běžela na stanici dobrovolných hasičů ve Slušovicích, kde oznámila událost jako propadnutí střechy. Dobrovolní hasiči také byli na místě jako první, následováni profesionály ze Zlína. Dobrovolníci násilím otevřeli dveře skladu a rychle přivolali na pomoc zdravotnickou záchrannou službu. Hasiči společně zafixovali tělo mladé ženy a následně pacientku předali do péče lékaře. Po nutném prvotním ošetření byla dívka převezena do nemocnice.

Místo události bylo předáno přivolané hlídce policie, která případ dále šetří.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje

-miw-

Sdílet