Pátek 3. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Těžká dopravní nehoda před Mezirolím

V pátek 8. ledna v osm hodin ráno došlo na cestě z Karlových Varů do Nejdku před obcí Mezirolí k vážné dopravní nehodě. Na místě dlouhé pravotočivé zatáčky se střetlo osobní auto s nákladním vozem. K nehodě vyjeli karlovarští profesionální hasiči s informací, že v osobním voze zůstala zaklíněná vážně zraněná žena.

V pátek 8. ledna v osm hodin ráno došlo na cestě z Karlových Varů do Nejdku před obcí Mezirolí k vážné dopravní nehodě. Na místě dlouhé pravotočivé zatáčky se střetlo osobní auto s nákladním vozem. K nehodě vyjeli karlovarští profesionální hasiči s informací, že v osobním voze zůstala zaklíněná vážně zraněná žena. V době jejich příjezdu k události už ale byla osoba mimo vozidlo a i se svou spolucestující byla v péči zdravotnické záchranné služby.

Řidička středního věku utrpěla velmi vážná zranění a i přes veškerou snahu záchranářů zemřela. Druhou cestující z osobního vozu byla nezletilá dívka, kterou s těžkým zraněním odvezla sanitka do karlovarské nemocnice. Hasiči na místě asistovali zdravotnické záchranné službě a provedli úklid po dopravní nehodě.

Příčiny dopravní nehody šetří policie České republiky.

Ilustrační foto



Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje


 -swo-

Sdílet