Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma Moto-Truck dodala do Horního Žukova nový dopravní automobil Renault Master

Firma Moto-Truck dodala do českotěšínské místní části Horní Žukov nový dopravní automobil Renault Master za 1 645 600 korun včetně DPH.

Devítimístný automobil je poháněn vznětovým čtyřválcem 2,3 dCi o výkonu 120 kW, převodovka je šestistupňová, manuální. Agregát splňuje emisní normu Euro 6. Poháněna je zadní náprava vozu.

Renault je osazen přídavným vzduchovým pérováním, které lze výškově regulovat z místa řidiče. U něj je rovněž vývod pro připojení tlakové hadice k externímu využití vestavěného kompresoru. O konzervaci a dobíjení akumulátorů se stará zásuvka na levém předním blatníku.

Displej couvací kamery je integrován do vnitřního zpětného zrcátka Renaultu. Pro spojení slouží vozidlový digitální terminál TPH 700.

Do prostoru pro osádku se vstupuje posuvnými dveřmi na pravém boku. Pro komfort je zde instalováno nezávislé vytápění, nechybí sklopný stoleček. Sedadla druhé řady jsou orientována proti směru jízdy.

Za sklopnými opěradly třetí řady sedadel je vytvořen úložný prostor. Hasiči mají k dispozici dvojici ručních svítilen v dobíjecích úchytech.

Pod sedadly jsou zásuvky s prostorem pro uložení technických prostředků. Všechna sedadla jsou omyvatelná.

Vestavba přístupná ze zadní části automobilu je vyrobena z antikorozivních materiálů. Dělící přepážka mezi ní a prostorem pro osádku je odhlučněná a nepropustná.

Výbava je uložena na vodorovných i svislých výsuvných prvcích. Najdeme na nich mimo jiné přenosnou motorovou stříkačku, elektrocentrálu, plovoucí čerpadlo či motorovou řetězovou pilu.

Okolí automobilu je osvětleno LED světlomety na bocích a v zadní části.

Sdílet