Středa 1. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pomoc hasičů po skoku dívky do řeky ve Vsetíně

Dne 15.1. 2010 v 01:55 hod. byli hasiči požádáni o pomoc u případu skoku do řeky Bečvy ve Vsetíně. Zdravotnická záchranná služba požádala hasiče o pomoc ve Vsetíně, kde měla mladá žena skočit z mostu do Vsetínské Bečvy.

Dne 15.1. 2010 v 01:55 hod. byli hasiči požádáni o pomoc u případu skoku do řeky Bečvy ve Vsetíně. Zdravotnická záchranná služba požádala hasiče o pomoc ve Vsetíně, kde měla mladá žena skočit z mostu do Vsetínské Bečvy.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo ke skoku dívky do vody řeky.

Hasiči byli na místě zásahu do jedné minuty od výjezdu. Promoklá a zraněná dívka už byla na břehu. Hasiči jí zabalili do deky a chránili ji proti chladu. Stěžovala si na velké bolesti nohou. Záchranáři ji položili na transportní nosítka a přenesli do připravené sanitky. Po prvotním ošetření byla dívka odvezena do nemocnice.

Okolnosti případu šetří policie. Mladá žena přelezla zábradlí pěší lávky přes řeku a skočila. Po asi pětimetrovém pádu dopadla do vody a způsobila si zranění.

Info: mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc.
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje

-wap-

Sdílet