Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Alfavaria Group nabízí samostatné výsuvy pro zástavbu nejen do hasičských automobilů, unesou stovky kilogramů

Šikovně uložit výbavu ve vozidle nepatří vždy mezi snadné úkoly, přitom mít vše potřebné v pravou chvíli po ruce je velmi důležité. Zajímavým řešením pro tyto situace jsou výsuvné boxy pro pickupy a dodávky, které dodává a montuje firma ALFAVARIA Group.

Výsuvný systém najde uplatnění ve vozidlech záchranných složek, je vhodný pro servisní auta zasahující v terénu, pro řemeslníky. Čím dál víc jsou vestavěné výsuvy oblíbené při aktivním trávení volného času: outdoorové aktivity typu rybaření, kempování, cyklistika.

Výbava přehledně na dosah ruky

Boxy jsou uložené v kvalitních pojezdech, vysouvají se pomocí masivního madla. V případě vysunutí boxu je výbava přehledně k dispozici, a to v úrovni pasu. Odpadá potřeba věčně skákat na korbu a dolů a přehrabovat se ve věcech, než najdeme, co potřebujeme. Šetříte tak nejen svůj čas, ale také záda, kolena a další klouby.

Výsuvný systém: 2 úložné boxy a krycí deska s nosností 900 kg

Jedná se o dva velkoobjemové boxy z tvrzeného plastu, z nichž každý má nosnost 90 kg. Boxy překrývá deska, na kterou v ploše naložíte až 900 kg.

Systém je navíc zpevněný rámy z pozinkované oceli. Výsuvné boxy jsou určené pro vozy typu pick up a pro dodávky, u kterých tvoří zvýšenou podlahu.

U pickupů je možné boxy umístit na korbu bez střechy i pod hardtop. V obou případech je výbava bezpečně uložená, chráněná před případnými zloději a dalšími nenechavci.

Výsuvným boxům nevadí zhoršené povětrnostní podmínky nebo extrémní výkyvy počasí. Bez problémů fungují v dešti, na slunci i v mrazu.

Speciální příslušenství pro výsuvné boxy

Funkčnost a užitné vlastnosti výsuvných boxů rozšíříte speciálním příslušenstvím. Vnitřní rozdělovníky boxů, přídavné zámky, vyjímatelné kufříky, které do boxů perfektně pasují. Do kufříků uložíte drobný materiál, na místě jej z boxu vyndáte a přenesete tam, kam potřebujete.

Dostupnost

Úložný systém se prodává jako hotový celek připravený k montáži pro vozidla typu pickup a pro dodávky. Pro výběr vhodného kompletu je třeba znát typ vozu a rok výroby.

Informujte se prosím o dostupnosti jednotlivých kompletů u firmy ALFAVARIA Group emailem na vestavby@alfavaria.cz nebo telefonicky na tel. č. 602 286 881, kde vám rádi poradí i s dalšími dotazy, které se týkají vestaveb do vozidel.

Více informací také najdete na webových stránkách www.navahocar.cz.

komerční prezentace
Sdílet