Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Lázeňské pobyty pouze pro dobrovolné hasiče

Lázně Teplice nad Bečvou nabízejí zvlášť pro dobrovolné hasiče lázeňské pobyty. Pobyty jsou dvoudenní, třídenní a čtyřdenní. Nabídka je pouze pro dobrovolné hasiče. Pobyt je možné čerpat jen ve všední den, to je od neděle do pátku. Pobyt začíná večeří a končí obědem.

&a

Lázně Teplice nad Bečvou nabízejí zvlášť pro dobrovolné hasiče lázeňské pobyty. Pobyty jsou dvoudenní, třídenní a čtyřdenní. Nabídka je pouze pro dobrovolné hasiče. Pobyt je možné čerpat jen ve všední den, to je od neděle do pátku. Pobyt začíná večeří a končí obědem.

Ubytování : jednolůžkových nebo dvoulůžkových pokojích kategorie Standard Plus( sprcha, WC, televize, minibar ). V obou případech je možná přistýlka.
Strava :plná penzesnídaně formou nabídkového stoluoběd a večeře výběr ze 3 menu

Dítě do 3 let ZDARMA bez nároku na lůžko a stravu.Dítě od 3 do 12 let má slevu 50% z ceny hotelového ubytov acute;ní

Něco málo o našich lázních
V současnosti lázně Teplice nad Bečvou představují v České republice svým personálním i přístrojovým vybavením špičkové zařízení, které se specializuje na moderní rehabilitaci klientů s počínajícími srdečně-cévními potížemi s důrazem na prevenci vzniku srdečních a mozkových příhod a klientů po kardiochirurgických a invazivních výkonech.V našich lázních se nejedná o klasickou lázeňskou léčbu, kdy se klient pouze pasivně podrobuje tradičním procedurám, ale jde především o aktivní proces intervence do životního stylu člověka s kardiovasku­lárními problémy, který na zlepšení svého zdravotního stavu spolupracuje.Veš­keré moderní rehabilitační postupy jsou v plném souladu s doporučeními České kardiologické společnosti. Díky velmi kvalitním a rozmanitým procedurám a modernímu přístupu k rehabilitaci slaví lázně s výsledky léčby velké úspěchy.

Moravan ***
Komfortně vybavené lázeňské sanatorium Moravan pocházející z dvacátých let minulého století se tyčí nad údolím řeky Bečvy. Sanatorium se nachází v poklidné části lázní a je obklopeno zelení.Po rozsáhlé rekonstrukci, která byla ukončena v roce 1996, nabízí sanatorium Moravan svým klientům komplexní služby související s kardiorehabi­litací, a zároveň služby pro relaxaci a odpočinek, a to vždy za individuálního přístupu všech pracovníků.

Pro klienty je k dispozici recepce po celých 24 hodin , kde si je možné zarezervovat či objednat veškeré nabízené služby.

Najdete zde léčebné a relaxační procedury jako uhličité koupele, kyslíkovou terapii, EKG, biolampy, cvičnou ergometrii, zátěžovou ergometrii, inhalaci, elektroléčbu, magnetoterapii, podvodní masaže, parafín, individuální tělocvik a mnoho dalších léčebných kúr.

Sanatorium Moravan nabízí také celou řadu speciálních produktů s různým zaměřením.Pro relaxaci je klientům k dispozici rehabilitační bazén a sauna. Od října 2009 je v provozu wellness centrum, které nabízí whirlpool, několik druhů saun a občerstvení u mokrého baru. Ze služeb může sanatorium nabídnout přístroj Vacushape – přístroj na cílené spalování tuků v problémových partiích, kosmetiku, pedikúru, půjčování cyklistických kol, stolní tenis, šachy, knihovnu či odborné přednášky. Další služby jako je kadeřnictví, solarium, minigolf a tenis nabízí jiná lázeňská sanatoria.

Sanatorium Moravan umožňuje ubytování klientům v pokojích typu apartmán, exclusive a standard plus. Vlastní stravovací provoz, kde se připravuje dietní i klasická strava. Denně je otevřená příjemná kavárna s kapacitou 50 míst a v letních měsících je také k dispozici venkovní terasa.

Atraktivní místa
Zbrašovské aragonitové jeskyněJedinečný jeskynní systém evropského významu vzniklý současným působením atmosférických a teplých minerálních vod vystupujících z velkých hloubek ve vápencích. Unikátní výzdobou jeskyní je minerál aragonit připomínající koblihy.

Hranická propast, Závrt
Je nejhlubší českou, ale i středoevropskou propastí, jejiž suchá část do níž lze nahlédnout má hloubku 69,5 m. V zatopené části je nejnovějším měřením z roku 1995 potvrzena hloubka 205 m. Blízko propasti se nachází typický trychtýřovitý závrt.

Valšovická jezírka
Nacházejí se v blízkosti obce Valšovice a jsou součástí Školního polesí SLŠ Hranice ve Valšovicích. Tvoří je soustava tří malých vodních nádrží na potoku Krkavec.

Kunzov
Zámek nevelkých rozměrů je obehnán zdí s cimbuřím a kulatými věžemi. Impozantně působí vstupní brána s gotickým obloukem, střežená sedícími kamennými lvy s erbem. Na nejvyšším místě zámeckého areálu při ohradní zdi se vypíná hranolová věž, na fasádě zdobená reliéfy čertů, čaroděje a ježibaby na koštěti.

V Lázních Teplice nad Bečvou jsou také na jednotlivých sanatoriích pravidelně organizovány kulturní akce jako např.taneční večery, divadelní představení, v sezóně promenádní koncerty dechové kapely, koncerty vážné, jazzové, rockové, popové a dechové hudby, módní přehlídky, přednášky, k dispozici i lázeňské knihovny.

Kontaktní informace :
Kontaktní osoba : Ing. Pazderová Radka
Tel. : +420 581 687 000
Mobil : +420 724 362 494
E-mail : r.pazderova@ltnb.cz

V příloze je ceník služeb

Zdroj: www.dh.cz

-kaw- 

Sdílet
Přiložené soubory
moravan_doprejte-si-peci-ktera-leci-cenik.doc zobrazit online DOC 64 kB