Pátek 3. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kamion zablokoval celou silnici

V sobotu 13. února 2010 vyjeli profesionální hasiči z Karlových Varů k dopravní nehodě kamionu, který havaroval na silnici I/6 v serpentinách nad Karlovými Vary a zablokoval dva ze tří jízdních pruhů. Hasiči po příjezdu na místo poskytovali předlékařskou pomoc zraněnému řidiči nákladního vozu a poté jej předali do péče zdravotnické záchranné služby

V sobotu 13. února 2010 vyjeli profesionální hasiči z Karlových Varů k dopravní nehodě kamionu, který havaroval na silnici I/6 v serpentinách nad Karlovými Vary a zablokoval dva ze tří jízdních pruhů. Hasiči po příjezdu na místo poskytovali předlékařskou pomoc zraněnému řidiči nákladního vozu a poté jej předali do péče zdravotnické záchranné služby.

Při nehodě došlo k protržení nádrže vozu a zhruba 300 litrů pohonných hmot vyteklo na komunikaci a do příkopu. Krajské operační středisko hasičů informovalo o situaci zástupce životního prostředí a vodoprávního úřadu.
Hasiči se dále postarali o protipožární zabezpečení vozu, odčerpání asi 20 litrů nafty, která zůstala v nádrži a provedli úklid po dopravní nehodě.


prap. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje


 
-swo-

Sdílet