Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Univerzální navíječ hasičských hadic Hasmot 1 zjednoduší motání hadic u zásahu

Firma TM Tech přichází na český trh s novinkou – univerzálním navíječem hasičských hadic Hasmot 1. Je určen pro hadice velikosti B, C a D.

Navíječ hadic byl vyvinut tak, aby ho bylo možné použít na všech dostupných cisternových automobilových stříkačkách, byl skladný, lehký a na vozidle nezabral moc místa.

Jeho nespornou výhodou je, že ho lze upevnit na jakékoliv vyústění B75, kterými jsou všechny cisterny vybaveny. Lze ho také upevnit k většině přenosných požárních stříkaček, což ocení hlavně soutěžní družstva.

Dlouhodobě jsme přemýšleli, jak ulehčit práci hasičům, ale samozřejmě nejenom jim. Každý, kdo pracuje s dlouhými hadicemi, se dříve nebo později setká s tím, že použité hadice je potřeba opět smotat – a to ať již z důvodu transportu nebo uložení zpět do vozu.

Dlouho jsme se nad tímto nápadem zamýšleli a zkoumali, jaká řešení se na trhu nabízejí. Postupem času jsme došli k závěru, že na trhu nabízená řešení vždy něco postrádají.

Náš navíječ je skládací a skladný, lehký a samozřejmě snadný na obsluhu. Naše řešení je vyzkoušeno v praxi a projevilo se jako velmi použitelné a trvanlivé.

Standardně nabízíme Hasmot 1 v červené, černé barvě, nebo v povrchové úpravě žárový zinek. Na přání umíme vyrobit i jiné barvy nebo povrchové úpravy. Hasmot 1 je také možné upravit dle přání zákazníka na jiný účel nebo na jiné uchycení.

K navíječi je možno si přikoupit i autonomní stojan pro samostatné použití ve volném terénu mimo vozidlo. Výrobek je chráněn patentem PV 2020–4.

Ceny jsou v případě úprav individuální, standardní verze stojí 9600 Kč. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na telefonu (+420) 604 779 119 nebo e-mailu info@tmtech.tech. Nejsme plátci DPH.

komerční prezentace
Sdílet