Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čelní střet autobusu a osobáku naštěstí všichni přežili

Dopravní nehoda linkového autobusu a osobního vozidla byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena v sobotu 6. března krátce před dvacátou hodinou mezi obcemi Kladno a Libušín Důl. Po příjezdu na místo události byla vizuálním průzkumem zjištěna dopravní nehoda autobusu Iveco a osobního vozidla Land Rover. Jednalo se o čelní střet, kdy oba dopravní prostředky byly nárazem rozhozeny do strouhy.

Dopravní nehoda linkového autobusu a osobního vozidla byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena v sobotu 6. března krátce před dvacátou hodinou mezi obcemi Kladno a Libušín Důl.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s jedním zásahovým automobilem.

Po příjezdu na místo události byla vizuálním průzkumem zjištěna dopravní nehoda autobusu Iveco a osobního vozidla Land Rover. Jednalo se o čelní střet, kdy oba dopravní prostředky byly nárazem rozhozeny do strouhy.

Uvnitř autobusu cestovaly celkem tři osoby včetně řidiče, jako zázrakem se nikomu nic nestalo. V osobním vozidle cestovala pouze řidička a též vyvázla bez zranění.

Hasiči provedli protipožární opatření u obou havarovaných prostředků a úklid vozovky. Následně pomáhali Policii ČR kyvadlově řídit dopravu. Po domluvě s Policií se jednotka hasičů vrátila zpět na základnu.

Foto: kpt. Bc. Tomáš Nocar

nstržm. Lukáš Vejvar
HZS Středočeského kra­je

-miw-

Sdílet