Čtvrtek 2. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička dostala smyk a nabourala do protijedoucího auta v Jílovém – Martiněvsi, zraněnou spolujezdkyni vyprostili hasiči

Profesionální hasiči z děčínské stanice a dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli ve čtvrtek 25. června 2020 v 6:14 k hlášené dopravní nehodě s vyproštěním osob do Jílového – Martiněvsi. Po příjezdu bylo zjištěno, že řidička jedoucí z Děčína dostala smyk, nezvládla řízení a bokem vozu narazilo do protijedoucího au­ta.

Spolujezdkyně byla v havarovaném voze zaklíněna. Řidiči obou vozů byli před příjezdem hasičů už mimo auta. Hasiči provedli protipožární opatření, vyproštění zraněné ženy a úklid vozovky. Na místě zasahovali také záchranáři, strážníci i policisté. Silnice 1/13 byla zcela uzavřena, později byl provoz řízen kyvadlově. Ke karambolu došlo u autobazaru.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů k ranní nehodě uvedl, že jedna osoba byla převezena se středně vážným zraněním do děčínské nemocnice, druhá byla transportována se středně vážným zraněním, k vyloučení vážnějšího zranění, do traumacentra ústecké nemocnice a to také vzhledem k mechanismu nehody, musela být z vozu vyproštěna, vystříhána.

Tomáš Straka
eDěčínsko
Sdílet