Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V polovině září se v Kopřivnici uskuteční už třetí ročník TFA Junior

Před budovou městského úřadu v Kopřivnici se bude dne 12. 9. 2020 konat již třetí ročník soutěže TFA Junior, která je určena pro mládež. Jedná se o upravenou verzi standardní soutěže TFA pro dospělé, avšak disciplíny nejsou fyzicky tolik náročné, aby byly vzhledem k věku závodníků proveditelné.

Trať se skládá z celkem šesti úseků (natažení hadic, Hammer Box, překonání bariéry, vytažení břemena, běh skrz překážku a výstup do x-tého patra budovy městského úřadu). Závodníci jsou rozděleni do čtyř věkových kategorií (7 – 9 let, 10 – 12 let, 13 – 15 let a 16 – 18 let), z nichž kromě nejmladších budou chlapci a dívky vyhodnocováni samostatně.

Obtížnost závodu se dle dosažené věkové kategorie stupňuje. Směrnice, souhlas rodičů, pozvánka a přihláška do soutěže se nachází v příloze tohoto článku. V případě zájmu neváhejte kontaktovat hlavního vedoucího soutěže pana Michálka: michalekh@seznam.cz.

Registrace na závod je možná do 31. 8. 2020 Po tomto termínu je přihlášení podmíněno předchozí komunikaci s p. Michálkem, který vzhledem k počtu přihlášených určí, zda je ještě možno závodníka do startovní listiny zařadit.

Soutěž je pojištěna u Hasičské vzájemné pojišťovny.

Hlavními sponzory jsou:

  • Moravskoslezský kraj,
  • Město Kopřivnice,
  • JaGa spol. s r.o.,
  • Luing Pyrex, spol. s r.o.,
  • Slumeko, s.r.o.,
  • Tatra Trucks a.s.,
  • Zdravotní pojišťovna MV ČR
Ing. Adam Fojtík
starosta SDH Kopřivnice
Sdílet
Přiložené soubory
Směrnice_TFA_Junior_2020.pdf zobrazit online PDF 610 kB
Souhlas_rodičů.docx zobrazit online DOCX 79 kB
Závazná přihláška na TFA Junior 2020.docx zobrazit online DOCX 80 kB
TFA pozvánka 2.pdf zobrazit online PDF 370 kB