Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Cenný kov přivezl Radek Musil z Mistrovství UNITOP ČR, Přeboru HZS ČR, PČR a MV v orientačním běhu

Ve dnech 9. – 10. září 2020 se v Českých Budějovicích uskutečnilo Mistrovství UNITOP ČR, Přebor HZS ČR, PČR a MV v orientačním běhu. Mistrovství v orientačním běhu byl otevřený závod pro všechny příslušníky a zaměstnance složek integrovaného záchranného systému a členy UNITOP ČR.

Své zastoupení měl v závodě také Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje. Do Českých Budějovic se vydal Radek Musil, velitel čety ze stanice Liberec. Radek se zúčastnil ve středu nejdříve závodu jednotlivců a v kategorii H1 muži HZS do 40 let vybojoval 5. místo.

Ve čtvrtek byl na pořadu dne závod štafet. Za HZS se zúčastnila štafeta ve složení Radek Musil (HZS Libereckého kraje), Marcel Michálek (HZS Královéhradeckého kraje) a Jaromír Lebeda (Liberecký kraj). První úsek rozbíhal Radek Musil, který předával štafetový kolík kolegovi Marcelu Michálkovi na krásném prvním místě.

Marcel Michálek následně po svém úseku předával na druhém místě, na závěrečnou etapu, Jaromíru Lebedovi, který štafetový závod zakončil na konečném třetím místě. Štafeta HZS si tak odvezla z Českých Budějovic zaslouženou bronzovou medaili.

por. Bc. Lucie Hložková
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje
Sdílet