Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

GoodPRO má nový web: Najdete na něm kompletní sortiment i zajímavé novinky

V letošním roce se vzhledem ke COVID situaci bohužel nekonala řada veletrhů a prezentací, na kterých chtěla společnost GoodPRO představit řadu svých novinek pro hasiče. I proto spustila od 10. října roku 2020 výrazně aktualizovaný web – www.goodpro.cz, kde novinky najdete. A že se jich nastřádalo docela dost.

Vedle zásahové obuvi BlackFighter, kterou jsme představili už na přelomu roku 19/20, se společnost GoodPRO nově stala výhradním distributorem velké tradiční americké firmy Bullard a může teď nabídnout českým hasičům kvalitní a velmi odolné termokamery Bullard a zásahové přilby Magma určené pro evropský trh.

Přečtěte siBLACK FIGHTER: nová česká zásahová obuv má masivní chránič špičky a podešev od Michelinu

Druhou zajímavou novinkou je projekt FR4 zone protection v jehož rámci vznikají 2 zcela nové HiTech zásahové oděvy FireWarrior a FirePanther s mimořádnými parametry.

FirePanther je navíc první GoodPRO oděv z amerického materiálu Pbi MAX. Právě s firmou Pbi PERFORMANCE PRODUCTS, INC. se na jaře firma dohodla na spolupráci a oficiálním partnerství.

Když nové oděvy, tak i ve zcela novém střihu – STAR design, který je třetí novinkou. Na přání se v novém ergonomicky přiléhavém střihu STAR budou vyrábět i stávající třívrstvé oděvy FireShark a FireRex.

Poslední novinky se chystají ve smartPRO programu chytrých zásahových oděvů. Pravděpodobně v lednu 2021 bude konečně spuštěna (kvůli COVIDu několikrát odložená) aplikace smartPRO RFID register. Bude ke stažení zdarma a majitelům GoodPRO oděvů s RFID čipy nabídne celou řadu užitečných funkcí.

Věříme, že vás zmíněné novinky zaujmou a s nimi i celý inovovaný GoodPRO web. V budoucnu se jistě na webu POŽÁRY.cz budeme věnovat jednotlivým novinkám podrobněji.

Sdílet