Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda osobního auta a dodávky v Ostravě-Svinově

Jednotka HZS MSK ze stanice v Ostravě-Zábřehu vyjela dnes ráno k dopravní nehodě dodávkového automobilu Mercedes Sprinter a osobního auta Nissan Note na hranici mezi ostravskými městskými obvody Svinov a Polanka nad Odrou. Ohlášeno krátce před 6:45.

Jednotka HZS MSK ze stanice v Ostravě-Zábřehu vyjela dnes ráno k dopravní nehodě dodávkového automobilu Mercedes Sprinter a osobního auta Nissan Note na hranici mezi ostravskými městskými obvody Svinov a Polanka nad Odrou. Ohlášeno krátce před 6:45.

Obě auta skončila v bahně na okraji přírodní rezervace, Nissan na střeše, dodávka „čumákem" v bahně. Naproti stojí areál firmy na zpracovávání kovového odpadu (dříve „kovošrot"). Hasiči byli povoláni kvůli záchraně osob z vozidel a také kvůli možnému úniku provozních kapalin z obou aut.

Po příjezdu na místo nehody hasiči zjistili, že oba řidiči jsou již mimo svá vozidla a že skončili bez zranění. Žádný únik provozních kapalin nebyl zaznamenán. Vzhledem k tomu, že ani jedno z aut nebránilo silničnímu provozu, nehodu si přebrala Policie ČR, která také řídila dopravu na silnici.

Mgr. Petr Kůdela
HZS Moravskoslezského kraje
tiskový mluvčí


-kaw- 

Sdílet