Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

<b>POŽÁRY.CZ opět na veletrhu v Brně</b>

Občanské sdružení TRIPOS představí na veletrhu PYROS své dva hlavní projekty. Vedle této prezentace bude také on-line informovat o dění na veletrhu.Sledujte zpravodajství v sekci PYROS 2004

Před dvěma lety se dal server Požáry.cz považovat za zcela obyčejnou internetovou prezentaci práce hasičů, vytvořenou několika nadšenci. Nepřetržitá a tvrdá práce, vytrvalost a obětavé úsilí, udělalo ze zcela běžné věci věc neobyčejnou. O tom, že tomu tak skutečně je, se můžete lehce přesvědčit, pokud navštívíte pavilón G1 – stánek 051 na trojlístku veletrhů PYROS, INTERPROTEC a ISET. Požáry.cz jsou totiž opět jediným komerčním serverem v České republice, který se jako mediální partner prezentuje na tomto jedinečném mezinárodním veletrhu.

Server Požáry.cz je nejsledovanější a jediný svého druhu v oblasti požární ochrany u nás. Náš web podporují silní partneři, bez jejichž pomoci by nemohl fungovat.

Hlavní partneři webu Požáry.cz pro rok 2004 jsou:

Hasičská vzájemná pojišťovna, a.s.
Mibag sanace, s.r.o.
NORDEX AGENTUR, s.r.o.
SPITFIRE, s.r.o.
AZ Jiskra
PYROCOM, a.s.

A co díky těmto partnerům připravujeme tentokrát?

katalog … přehledný vyhledávač firem v oblasti PO, státních i občanských institucí a profesionálních i dobrovolných sborů. Bude také nabízet odkazy na webové stránky s tématikou PO. Ale hlavně se bude jednat o registraci ZDARMA, kterou bude poprvé možné uskutečnit na našem stánku.

e-shop … možnost nákupu zboží z oblasti PO přes internet. Některé zboží (pohlednice a trička), nabízené v e-shopu, bude také možné zakoupit na našem stánku.

Server Požáry.cz se na PYROSU nebude jen vystavovat. Jako mediální partner bude opět několikrát denně přinášet články a fotografie z tohoto zajímavého veletrhu, které budou zveřejňovány v sekci PYROS 2004. Jsme přesvědčeni o tom, že naše mediální služba pomůže nejen pořadatelům veletrhu a vystavovatelům, ale také lidem, kteří se z jakéhokoliv důvodu nebudou moci do Brna dostat. A tak Vy, kteří můžete přijít neváhejte a přijďte. Například náš stánek najdete v pavilonu G1, stánek 051. Zde Vám rádi představíme náš web a připomeneme soutěž IRON FIREMAN.
Sdílet